Prijslijst muurschilderingen

Muurschilderingen

De muurschilderingen van Suuza Nail & Art Studio worden allemaal met de hand geschilderd, zonder sjablonen of een beamer. Tegenwoordig wordt er veel gebruikt gemaakt van sjablonen of andere hulpmiddelen om een muurschildering te creëren. Suuza vindt het juist unieker om alles met de hand zelf te bepalen. Ze vindt dat handwerk meer gezien mag worden. ‘It must be a piece of art’.

De prijzen voor een muurschildering zijn op aanvraag. Het ligt er maar net aan wat uw wensen zijn wat betreft een muurschildering. Wij kijken voornamelijk naar het oppervlak. Hoe groot moet de muurschildering worden? Is het een ruwe muur of juist een gladde/strakke muur? Is de muurschildering gedetailleerd of juist basic?

Wilt u graag weten aan welke prijs u moet denken? Neem dan gerust contact met ons op via de mail of whatsapp. U kunt dan ook gelijk een inspiratiebeeld of foto’s doorsturen, zodat wij kunnen bekijken of het mogelijk is en eventueel een passende prijs voor u berekenen.

Prijzen zijn excl. reiskosten & materiaal. Bent u woonachtig in de omgeving van Breda dan worden er geen reiskosten extra berekend.

Het is ook mogelijk om Suuza Nail & Art Studio in te huren voor een project in het buitenland. Bijvoorbeeld gaat u binnenkort immigreren of gaat u een bedrijf starten in het buitenland en wilt u graag een muurschildering? Wij kijken graag verder naar de mogelijkheden.