Prijslijst nagels & nail art

BIAB (flexibele gel)

Behandeling is geschikt voor korte tot medium lengte. Natuurlijke nagelconditie is in orde. Geschikt voor dames die een kantoorbaan hebben die weinig tot geen huishoudelijke taken of andere zware werkzaamheden verrichten.

Builder gel behandelingen (hard gel)

Behandeling is geschikt voor alle nageltypes. Ideaal voor langere lengtes, dunne of broze nagels. Geschikt voor dames die wat zwaardere werkzaamheden uitvoeren, zoals paardenverzorgster of in de zorg werkzaam zijn.

Iron gel behandelingen (extra hard gel)

Behandeling is geschikt voor alle type nagels. Ideaal voor langere lengtes, broze, flinterdunne of papiernagels. Geschikt voor dames die wat zwaardere werkzaamheden uitvoeren, zoals paardenverzorgster of in de zorg werkzaam zijn.

Nail art (all hand painted)

Alle designs worden met de hand geschilderd of een combinatie van verschillende technieken. Er wordt een tarief gehanteerd op basis van hoe intensief en hoe gedetailleerd het ontwerp is. Graag word ik van te voren op de hoogte gehouden welk design er gemaakt mag worden via info@suuza.nl. Graag ontvang ik ook een foto van jouw natuurlijke nagels.

TIP! Wil je een ontwerp op maat? Wil je graag van te voren weten wat de totale prijs is inclusief combi manicure, voorbereiding nagels, plaatsen van het product, hand painted nail art en de afwerking? Dan kan er van te voren een prijs afgesproken worden. Houd er rekening mee dat Suuza een nail artist is met een oog voor detail en gespecialiseerd is in art en hand werk. Het werk is intensief en wordt in de details netjes afgewerkt. 

Extra's

Extra advies! Je hebt 3 dagen garantie op jouw nagels. De garantie geldt NIET als er geen Dadi’oil producten aangeschaft of gebruikt worden of als de nagels gebruikt worden als gereedschap. Je betaalt voor het product, dus wees er zuinig op. Na 3 dagen berekenen wij een vanaf prijs. Vanaf €5 per nagel. Houd er ook rekening mee dat BIAB, builder of iron gel ongeveer 2 á 4 weken blijven zitten. Daarna is een nabehandeling noodzakelijk. Dit om lifting, scheurtjes, schimmels of infecties te voorkomen. Check voor meer informatie onze ‘after care’ adviezen onder het kopje ‘behandelingen’.

Let op! De tijden die aangegeven worden bij de behandelingen zijn geschatte tijden. Het is afhankelijk van het type nagel hoelang de behandeling duurt.