Behandelingen

Suuza Nail & Art Studio werkt met betrouwbare een uitstekende merken, zoals Anole, DIVA, Candy Coat & the Gelbottle etc. De producten zijn vegan & cruelty free. Wij vinden het erg belangrijk om producten van goede kwaliteit te gebruiken in onze studio.

Hieronder geven wij een korte uitleg over onze behandelingen.

Combi manicure

Bij een combi manicure behandeling worden de losse velletjes, de nagelriemen en dode huid veilig en pijnloos verwijderd met de freesmachine. Daarna worden de nagels in vorm gevijld en gepolijst. Dit is bij alle behandelingen standaard inbegrepen. 

Gelpolish

Gelpolish is een goed alternatief voor gewone nagellak wat ongeveer 2 à 3 weken meegaat. Gelpolish geeft een minimale sterkte aan de nagel en een blijvende glans.  Het wordt aangebracht zoals nagellak, hardt zeer snel uit onder een LED-lamp en kan snel verwijderd worden door een frees machine zonder de natuurlijke nagel te beschadigen.

Het advies is om niet zelf de gelpolish te verwijderen of af te pulken of te krabben. Het definitief verwijderen van de gelpolish kan alleen in onze studio met behulp van onze soak-off methode. Het afweken van de gelpolish duurt ongeveer 15 à 20 minuten, zonder de natuurlijke nagels te beschadigen. De soak-off behandeling is geschikt voor alle nagels en kan met alle merken die wij in onze salon gebruikt worden.

Uiteraard is een combi manicure bij een gelpolish behandeling inbegrepen.

Extra advies: Een gelpolish behandeling wordt alleen aangeraden als de natuurlijke nagelconditie in orde is. Anders adviseren wij een BIAB of een BIAB strong behandeling.

Nailart

Nailart kan zowel op de natuurlijke nagels & BIAB nagels aangebracht worden. Suuza is juist gespecialiseerd in nailart en up to date met de laatste nailart trends. Zo kunnen er bijvoorbeeld dierenprint & bloemenboeket nagels gecreëerd worden. Alle nail art ideeën worden met de handgeschilderd of een combinatie van handgeschilderd en andere technieken. Mocht u zelf een leuk nailart idee hebben dan kunt u uw idee of inspiratie meenemen naar onze studio, zodat wij een design op maat voor u kunnen maken. Geef dit van te voren wel even door via de boeking, telefoon of e-mail, zodat wij rekening kunnen houden qua tijd.

Het creëren van hand painted nail art is arbeidsintensief en kost tijd. Dit om de mooiste nagels te ontwerpen. Houdt hierbij rekening mee. 

BIAB

Heeft u last van dunne, broze nagels? Of bent u een nagelbijter? Dan is een rubberbase/BIAB (builder in a bottle) behandeling zeer geschikt voor u. Met een rubberbase/ BIAB behandeling kunnen uw natuurlijke nagels groeien zonder snel te scheuren of te breken. U zult dit dan ook na een aantal behandelingen goed merken. Het is dan ook aan te raden om een rubberbase/BIAB behandeling te herhalen na 2 à 4 weken voor het beste resultaat. Dit hangt af van het type nagel en of de nazorg goed opgevolgd wordt. De rubberbase/BIAB is vegan. Ook een voordeel is dat de rubberbase/BIAB afweekbaar (SOAKABLE) is en qua sterkte zit het tussen gelpolish en gel/acrylnagels in. Rubberbase/BIAB behoort tot de categorie flexibele gels. Dit betekent dat de gel zich aanpast aan de natuurlijke nagel en dus comfortabel aanvoelt. Rubberbase/BIAB wordt aangebracht vanuit een flesje en afgewerkt met een zeer dun penseel, om zo alle hoekjes van uw nagels te vullen. Daarna wordt de rubberbase/BIAB afgewerkt met een topcoat. In de studio is de rubberbase/BIAB beschikbaar in verschillende nude tinten en een aantal kleuren. Het is ook mogelijk om extra gelpolish kleur eraan toe te voegen of eventueel een nail art. Extra advies: rubberbase/BIAB is niet geschikt voor de lange of extreem lange nagel.  Hiervoor kan eventueel een andere type gel voor gebruikt worden.

BIAB strong

Ervaart u nog steeds met een gewone BIAB behandeling dat er snel hoekjes afbreken? Of dat het product toch eerder lift dan verwacht? Of wilt u een langere lengte behouden? Dan is een BIAB strong behandeling ideaal voor uw nagels. Omdat een BIAB tot de flexibele gel categorie hoort is het niet voor elk nagel type geschikt. Met deze behandeling plaatsen we een versteviging d.m.v. een builder gel. 

BIAB strong incl. vormcorrectie 

Met deze behandeling worden uw natuurlijke nagels gecorrigeerd d.m.v. upperforms & een builder gel als u bijvoorbeeld last heeft van havik of bolle nagels. De gewenste vorm kan ook direct bepaald worden als de natuurlijke nagels ongelijk zijn of als er stukjes van de natuurlijke nagels afgebroken zijn.

Biab strong incl. verlenging

Met deze behandeling worden de nagels verlengd d.m.v upperforms & een builder gel (hard gel).

Extra advies: met deze behandelingen is het niet zo dat de nagels als gereedschap gebruikt kunnen worden, omdat er extra versteviging onder geplaatst is. Met deze behandelingen is het de bedoeling om de natuurlijke nagels extra te verstevigen. Deze behandeling dient ook om de 3-4 weken te vervangen te worden om schade aan de natuurlijke nagels te voorkomen.

Verwijderen van gelpolish, gelnagels & BIAB

Gelpolish, gelnagels of BIAB nagels worden definitief verwijderd. Deze behandeling kan alleen geboekt worden als u eerdere gelpolish, gelnagel of BIAB behandelingen heeft gehad in onze salon en er definitief mee wilt stoppen. Als u van een andere salon komt bent u verplicht om daarna een andere behandeling in onze salon te kiezen. Alleen het verwijderen van gelpolish, gel en BIAB nagels van een andere salon kunnen niet in deze salon verwijderd worden. We bieden wel een optie aan om een eenmalige ‘removal kit’ te bestellen, zodat je de gelnagels gemakkelijk en veilig zelf kunt verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op.

Press on nails

Press on nails (de naam zegt het misschien al) zijn plaknagels. Press on nails is geen behandeling maar een leuke extra om bijvoorbeeld iemand cadeau te geven of als je tijdelijk kunstnagels wilt hebben. De press on nails worden met de hand geschilderd en elk design is uniek. Press on nails kunnen op maat gemaakt worden in verschillende vormen (rond, vierkant, almond, stiletto etc.).  Elke set is voorzien van een voorbereidingskit, een kleine nagelvijl, buffer, alcohol pads, cuticle pusher, nagellijm en instructies hoe de ‘press on nails’ aan te brengen en hoe te verwijderen. Om alvast een idee te krijgen van hoe een set ‘press on nails’ eruit ziet en welke sets beschikbaar zijn klik dan op het tabblad ‘portfolio press on nails’.

Hoe te bestellen? Mocht je de ‘press on nails’ op maat gemaakt willen hebben. Geef dan bij interesse jouw maten en type nagelvorm door via e-mail, telefoon of onze social media kanalen. Belangrijk is om onze maattabel en instructies te volgen voordat je een set bestelt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor een foute meting. Je kunt ook uit een van de standaard maten kiezen van XS t/m L. Volg dan ook de maattabel (zie onderaan de pagina). Let op dat de press on nails niet geruild of retourneert kunnen worden i.v.m. hygiëne.

Maattabel press on nails

Cadeaubon

Wilt u graag iemand verrassen met een nagelbehandeling? Dan is dat mogelijk. U kunt bij ons een cadeaubon online bestellen of in de studio. Een online cadeaubon wordt op naam van de persoon gemaakt en wordt vervolgens naar uw e-mailadres verstuurd. Een cadeaubon is vanaf €25,-.

After care adviezen nagels

Het is erg belangrijk om onze ‘after care’ adviezen op te volgen na het zetten van een gelpolish, BIAB of BIAB strong. Volgt u de adviezen niet goed op of helemaal niet dan is de kans groter dat het product eerder los komt van de natuurlijke nagel of dat het product minder lang mooi blijft. Houd er rekening mee dat het product maximaal 4 weken lang goed blijft. Daarna is een nabehandeling noodzakelijk of u kunt er definitief mee stoppen. Het verschilt wel per persoon hoe lang het product blijft zitten. Ook als u zwanger bent, bij medicijn gebruik of onderliggende ziektes wordt er geen garantie gegeven op het product.

U betaalt voor een tijdelijk product op uw nagels, dus wees er zuinig op.

Hieronder een afbeelding met de adviezen.