Behandelingen

Suuza Nail & Art Studio werkt met betrouwbare een uitstekende merken, zoals Anole, DIVA & Florence nails

Omdat Suuza nail & art studio de laatste trends en ontwikkelingen volgt op gebied van nagels, technieken & design worden er in de studio alleen duurzame producten gebruikt van hoge kwaliteit die niet schadelijk zijn voor de natuurlijke nagels. Waarbij je 3 tot 4 weken plezier kunt hebben van een set nagels. Nagelbijters, pulkers en beschadigde nagels ± 2 weken.

Hieronder geven wij een korte uitleg over de behandelingen.

Combi manicure

Bij een combi manicure behandeling worden de losse velletjes, de nagelriemen en dode huid veilig en pijnloos verwijderd met de freesmachine. Met een combi manicure win je een paar millimeter bij de nagelriem zone, zodat het product strak geplaatst kan worden & je tot 4 weken lang plezier hebt van jouw set nagels.  Daarna worden de nagels in vorm gevijld en gepolijst. Dit is bij alle behandelingen standaard inbegrepen. 

BIAB (flexibel)

Een BIAB/rubberbase behandeling is geschikt voor de korte tot medium lengte nagels waarbij de natuurlijke nagels in goede conditie zijn. Met een rubberbase/ BIAB behandeling worden de natuurlijke nagels verstevigd zonder snel te scheuren of te breken. 

Een BIAB/rubberbase behoort tot de categorie flexibele gels. Dit betekent dat de gel zich aanpast aan de natuurlijke nagel en dus comfortabel aanvoelt. In de studio is de BIAB/rubberbase beschikbaar in verschillende nude tinten en een aantal kleuren. Het is ook mogelijk om extra gelpolish kleur eraan toe te voegen of eventueel een nail art.

Extra advies: rubberbase/BIAB is niet geschikt voor de poreuze/dunne, lange of extreem lange nagel. Dan kan er voor een builder gel of iron gel gekozen worden. Geschikt voor dames die een kantoorbaan hebben die weinig tot geen huishoudelijke taken of andere zware werkzaamheden verrichten.

Builder gel (hard gel)

Ervaar je nog steeds met een gewone BIAB behandeling dat er snel hoekjes afbreken? Of dat het product toch eerder lift dan verwacht? Of wil je een langere lengte behouden? Of heb je een beroep waarbij je zware werkzaamheden moet verrichten? Dan is een builder gel behandeling ideaal voor jouw nagels. Omdat een BIAB tot de flexibele gel categorie hoort is het niet voor elk nagel type geschikt. Met deze behandeling plaatsen we een versteviging d.m.v. een builder gel. De builder gels zijn beschikbaar in verschillende nude tinten (binnenkort ook in een aantal kleuren).

Extra advies: Deze behandeling is geschikt voor alle nageltypes. Ideaal voor de poreuze, dunne nagels. Geschikt voor dames die wat zwaardere werkzaamheden uitvoeren, zoals paardenverzorgster of in de zorg werkzaam zijn.

Iron gel (extra hard)

Iron gel is een nieuwe variant gel die tegen het acryl aanzit, die maximaal de natuurlijke nagels verstevigd. Deze behandeling is geschikt voor de flinterdunne, poreuze, papiernagels. De iron gel is beschikbaar in semi- transparant nude tinten. Mogelijk is om een nail art of een kleur er aan toe te voegen.

Extra advies: Geschikt voor alle nageltypes. Ideaal voor dames die wat zwaardere werkzaamheden uitvoeren, zoals paardenverzorgster of in de zorg werkzaam zijn.

Hand painted nail art

Nailart is geschikt op elk type behandeling. Suuza is juist gespecialiseerd in nailart en up to date met de laatste nailart trends. Zo kunnen er van alles gecreëerd worden op elk type nagel. Alle nail art ideeën worden met de handgeschilderd of een combinatie van handgeschilderd en andere technieken. Mocht je zelf een leuk nailart idee hebben dan kun je jouw idee of inspiratie meenemen naar onze studio, zodat wij een design op maat voor jou kunnen maken. Geef dit van te voren wel even door via de boeking, telefoon of e-mail, zodat wij rekening kunnen houden qua tijd.

Het creëren van hand painted nail art is arbeidsintensief en kost tijd. Afhankelijk van het type design en type nagels hoelang een behandeling duurt (± 2 tot 3 uur). Dit om de mooiste nagels te ontwerpen. Houdt hierbij rekening mee. 

Verwijderen van BIAB, builder of iron gel

BIAB, builder of iron gel nagels worden definitief verwijderd. Deze behandeling kan alleen geboekt worden als je eerdere gelpolish, BIAB, builder of iron gel behandelingen hebt gehad in onze salon en er definitief mee wilt stoppen. Als je van een andere salon komt ben je verplicht om daarna een andere behandeling in onze salon te kiezen. Alleen het product verwijderen van een andere salon kan niet in deze salon verwijderd worden. 

Press on nails

Press on nails (de naam zegt het misschien al) zijn plaknagels. Press on nails is geen behandeling maar een leuke extra om bijvoorbeeld iemand cadeau te geven of als je tijdelijk kunstnagels wilt hebben. De press on nails worden met de hand geschilderd en elk design is uniek. Press on nails kunnen op maat gemaakt worden in verschillende vormen (rond, vierkant, almond, stiletto etc.).  Elke set is voorzien van een voorbereidingskit, een kleine nagelvijl, buffer, alcohol pads, cuticle pusher, nagellijm en instructies hoe de ‘press on nails’ aan te brengen en hoe te verwijderen. Om alvast een idee te krijgen van hoe een set ‘press on nails’ eruit ziet en welke sets beschikbaar zijn klik dan op het tabblad ‘portfolio press on nails’.

Hoe te bestellen? Mocht je de ‘press on nails’ op maat gemaakt willen hebben. Geef dan bij interesse jouw maten en type nagelvorm door via e-mail, telefoon of onze social media kanalen. Belangrijk is om onze maattabel en instructies te volgen voordat je een set bestelt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor een foute meting. Je kunt ook uit een van de standaard maten kiezen van XS t/m L. Volg dan ook de maattabel (zie onderaan de pagina). Let op dat de press on nails niet geruild of retourneert kunnen worden i.v.m. hygiëne.

Maattabel press on nails

Cadeaubon

Wil je graag iemand verrassen met een nagelbehandeling? Dan is dat mogelijk. Je kunt bij ons een cadeaubon online bestellen of in de studio. Een online cadeaubon wordt op naam van de persoon gemaakt en wordt vervolgens naar uw e-mailadres verstuurd. Een cadeaubon is vanaf €25,-.

After care adviezen nagels

Het is erg belangrijk om onze ‘after care’ adviezen op te volgen na het zetten van een gelpolish, BIAB, builder (iron) gel. Volg je de adviezen niet goed op of helemaal niet dan is de kans groter dat het product eerder los komt van de natuurlijke nagel of dat het product minder lang mooi blijft. Houd er rekening mee dat het product maximaal 4 weken lang goed blijft. Daarna is een nabehandeling noodzakelijk of je kunt er definitief mee stoppen. Het verschilt wel per persoon hoe lang het product blijft zitten. Ook als je zwanger bent, bij medicijn gebruik of onderliggende ziektes wordt er geen garantie gegeven op het product.

Je betaalt voor een tijdelijk product op jouw nagels, dus wees er zuinig op.

Hieronder een afbeelding met de adviezen.