Behandelingen

Suuza Nail & Art Studio werkt met betrouwbare een uitstekende merken, zoals LoveNess, DIVA & the Gelbottle etc. De producten zijn vegan & cruelty free. Wij vinden het erg belangrijk om producten van goede kwaliteit te gebruiken in onze studio.

Hieronder geven wij een korte uitleg over onze behandelingen.

Mini & E- Manicure

Wat is het verschil tussen een gewone mini manicure of e-manicure? Bij een mini manicure worden alleen de nagelriemen teruggeduwd en eventueel verwijderd met een vellentang. De nagels worden in vorm gevijld en gepolijst.  

Bij een E-manicure behandeling worden de losse velletjes, de nagelriemen en dode huid veilig en pijnloos verwijderd met de freesmachine. Daarna worden de nagels in vorm gevijld en gepolijst. Dit is een goede optie als u veel last heeft van huid rondom de nagels/nagelriemen.

Gelpolish

Gelpolish is een goed alternatief voor gewone nagellak of kunstnagels en garandeert langdurig perfect gelakte nagels gedurende minstens 2 à 3 weken. Gelpolish geeft sterkte aan de nagel en een blijvende glans met als voordeel dat u ook geen last heeft van brokkelen/scheurtjes en het is meteen droog. Het wordt aangebracht zoals nagellak, hardt zeer snel uit onder een LED-lamp en wordt snel verwijderd dankzij het SOAK-OFF systeem. Zonder beschadiging van de natuurlijke nagel.

Bij een soak-off methode wordt er gebruikt gemaakt van folies en een veilige aceton. Het advies is om niet zelf de gelpolish te verwijderen of af te pulken of te krabben. Het verwijderen van de gelpolish kan alleen in onze studio met behulp van onze soak-off methode. Het afweken van de gelpolish duurt ongeveer 15 à 20 minuten, zonder de natuurlijke nagels te beschadigen. De soak-off behandeling is geschikt voor alle nagels en kan met alle merken die wij in onze salon gebruikt worden.

Uiteraard is een mini of e- manicure bij een gelpolish behandeling inbegrepen.

Gelnagels

Een gelnagel behandeling wordt voornamelijk gebruikt om de natuurlijke nagel te verstevigen met een gel. Gelnagels blijven ongeveer 3 weken goed zitten. Daarna is een nabehandeling nodig om de gelnagels op te vullen of bij te werken. Houd er rekening mee dat het per persoon erg kan verschillen hoelang de gel bij u blijft zitten. Dit heeft vaak te maken met de conditie van de nagels en wat u met de nagels doet. Houd er rekening mee om de kunstnagels niet te gebruiken als gereedschap. Gebruik de kunstnagels als juwelen. 

Hoe werkt de gel? Er worden 2 laagjes gel aangebracht (base gel en een gelbuilder) of een rubberbase. Daarna worden de nagels uitgehard in een LED lamp, in vorm gevijld, gepolijst en afgewerkt met een leuk gelpolish kleurtje & topcoat. U kunt er ook voor kiezen om de gelnagels naturel te laten, een french manicure of een leuke nailart.

Gelnagels met verlenging

Deze behandeling is bijna hetzelfde als de gelnagel behandeling, alleen wordt er bij deze behandeling gewerkt met tips of sjablonen om de natuurlijke nagels te verlengen. Deze behandeling is geschikt als u vrij korte nagels heeft of gewoon als u uw nagels wilt verlengen. Houdt er rekening mee dat een gelnagel behandeling met verlenging niet nodig is als u van uzelf mooie lange natuurlijke nagels heeft. Wij geven graag persoon advies over de behandeling in onze studio.

Nailart

Nailart kan zowel op de natuurlijke nagels & gelnagels aangebracht worden. Suuza is juist gespecialiseerd in nailart en up to date met de laatste nailart trends. Zo kunnen er bijvoorbeeld dierenprint & polkadot nagels gecreëerd worden. Er kan gewerkt worden met glitters, steentjes en nog veel meer. Mocht u zelf een leuk nailart idee hebben dan kunt u uw idee of inspiratie meenemen naar onze studio, zodat wij een design op maat voor u kunnen maken. Geef dit van te voren wel even door via de boeking, telefoon of e-mail, zodat wij rekening kunnen houden qua tijd.

BIAB

Heeft u last van dunne, broze nagels? Of bent u een nagelbijter? Dan is de BIAB (builder in a bottle) behandeling zeer geschikt voor u. In de BIAB zit een voeding, zodat uw natuurlijke nagels na een aantal behandelingen sterker worden en kunnen op deze manier beter doorgroeien zonder te scheuren. U zult dit dan ook na een aantal behandelingen goed merken. Het is dan ook aan te raden om een BIAB behandeling te herhalen na 2 à 4 weken voor het beste resultaat. Dit hangt af van het type nagel en of de nazorg goed opgevolgd wordt. De BIAB is vegan en niet voorzien van chemische stoffen. Ook een voordeel is dat de BIAB afweekbaar (SOAKABLE) is en qua sterkte zit het tussen gelpolish en gel/acrylnagels in. BIAB wordt aangebracht vanuit een flesje en afgewerkt met een zeer dun penseel, om zo alle hoekjes van uw nagels te vullen. Daarna wordt de BIAB afgewerkt met een topcoat. In de studio is de BIAB beschikbaar in verschillende nude tinten. Het is ook mogelijk om extra gelpolish kleur eraan toe te voegen of eventueel een nail art.

Full cover tip verlenging

De nieuwe nageltrend! De full cover tip verlenging. Of ook wel easy tip verlenging genoemd. Wat houdt het in? Deze full cover tips worden op een snelle, gemakkelijke manier aangebracht op de natuurlijke nagel met een gel. Zo heb je langere nagels binnen ‘no time’. De tips zijn al kant in klaar in vorm zoals bijvoorbeeld de, almond, square & ballerina en worden aangepast op jouw natuurlijke nagels. Jouw nagels worden daarna gefinetuned naar jouw wensen en afgelakt met een gelpolish. Mocht je toch liever nog extra versteviging? Dan kan er een gel extra aan toegevoegd worden. Ook is french of babyboom of een leuke nail art mogelijk. Bij deze behandeling is een nabehandeling (ongeveer na 3 weken) nodig.

Verwijderen van gelpolish, gelnagels & BIAB

Gelpolish, gelnagels of BIAB nagels worden definitief verwijderd. Deze behandeling kan alleen geboekt worden als u eerdere gelpolish, gelnagel of BIAB behandelingen heeft gehad in onze salon en er definitief mee wilt stoppen. Als u van een andere salon komt bent u verplicht om daarna een andere behandeling in onze salon te kiezen. Alleen het verwijderen van gelpolish, gel en BIAB nagels van een andere salon kunnen niet in deze salon verwijderd worden. We bieden wel een optie aan om een eenmalige ‘removal kit’ te bestellen, zodat je de gelnagels gemakkelijk en veilig zelf kunt verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op.

Press on nails

Press on nails (de naam zegt het misschien al) zijn plaknagels. Press on nails is geen behandeling maar een leuke extra om bijvoorbeeld iemand cadeau te geven of als je tijdelijk kunstnagels wilt hebben. De press on nails worden met de hand geschilderd en elk design is uniek. Press on nails kunnen op maat gemaakt worden in verschillende vormen (rond, vierkant, almond, stiletto etc.).  Elke set is voorzien van een voorbereidingskit, een kleine nagelvijl, buffer, alcohol pads, cuticle pusher, nagellijm en instructies hoe de ‘press on nails’ aan te brengen en hoe te verwijderen. Om alvast een idee te krijgen van hoe een set ‘press on nails’ eruit ziet en welke sets beschikbaar zijn klik dan op het tabblad ‘portfolio press on nails’.

Hoe te bestellen? Mocht je de ‘press on nails’ op maat gemaakt willen hebben. Geef dan bij interesse jouw maten en type nagelvorm door via e-mail, telefoon of onze social media kanalen. Belangrijk is om onze maattabel en instructies te volgen voordat je een set bestelt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor een foute meting. Je kunt ook uit een van de standaard maten kiezen van XS t/m L. Volg dan ook de maattabel (zie onderaan de pagina). Let op dat de press on nails niet geruild of retourneert kunnen worden i.v.m. hygiëne.

Maattabel press on nails

Cadeaubon

Wilt u graag iemand verrassen met een nagelbehandeling? Dan is dat mogelijk. U kunt bij ons een cadeaubon online bestellen of in de studio. Een online cadeaubon wordt op naam van de persoon gemaakt en wordt vervolgens naar uw e-mailadres verstuurd. Een cadeaubon is vanaf €15,-.

After care adviezen nagels

Het is erg belangrijk om onze ‘after care’ adviezen op te volgen na het zetten van een gelpolish, BIAB of kunstnagels. Volgt u de adviezen niet goed op of helemaal niet dan is de kans groter dat het product eerder los komt van de natuurlijke nagel. Houd er rekening mee dat het product maximaal 4 weken lang goed blijft. Daarna is een nabehandeling noodzakelijk of u kunt er definitief mee stoppen. Het verschilt wel per persoon hoe lang het product blijft zitten. Hieronder een afbeelding met de adviezen.