Veel gestelde vragen

Ja, u kunt met de ‘nu boeken’ knop via Facebook, Instagram of de website online een afspraak maken. Telefonisch of via de e-mail kunt u ook een afspraak maken. U kunt de studio via social media vinden onder de naam: suuza.nailstudio. Of u klikt onderaan de website op het Facebook of Instagram icoontje.

PS; op dit moment staat de online agenda dicht. Neem contact op via Instagram, e-mail of telefoon.

U kunt gratis voor de deur parkeren.

Graag horen wij op tijd van u wanneer u wat later bent. Tot 15 minuten is het geen probleem. Mocht u helemaal verhinderd zijn voor de afspraak, dan horen wij dat graag 24 uur van tevoren. Zo kunnen wij eventueel weer iemand anders inplannen. Mocht u het vergeten zijn dan worden er annuleringskosten in rekening gebracht. Zie kopje ‘annuleringskosten’.

Als de afspraak te vaak op korte termijn geannuleerd wordt dan is er geen toegang meer tot de studio. 

U kunt tot maximaal 24 uur van te voren uw afspraak annuleren. 

Indien wij uw annulering niet tijdig hebben binnengekregen wordt 75% van de behandeling in rekening gebracht. Bij een no-show wordt er 100% in rekening gebracht.

Als de afspraak te vaak op korte termijn geannuleerd wordt dan is er geen toegang meer tot de studio. 

U kunt bij ons contant betalen of via Tikkie.

Het is mogelijk om éénmalig mooie nagels in de studio te te laten zetten. Vraag naar de mogelijkheden via app, Instagram of e-mail. Wel dient het bedrag direct overgemaakt te worden. Zo zijn wij zeker van jouw komst. En jij bent zeker van een plaatsje.

U heeft 3 dagen garantie op uw nagels, bijvoorbeeld als een van de nagels is afgebroken. Daarna berekenen wij €5 per nagel. Houd er ook rekening mee dat gelpolish of kunstnagels ongeveer 2 á 3 weken blijven zitten. Daarna is een nabehandeling noodzakelijk. Dit om scheurtjes, schimmels of infecties te voorkomen. De garantie geldt niet als u onze ‘after care’ adviezen niet heeft opgevolgd. (Zoals bijvoorbeeld uw nagels gebruiken als gereedschap).

Ja, in principe kunt u alles doen met gelpolish of BIAB nagels. Wij adviseren om handschoenen te gebruiken bij zware werkzaamheden, zoals tuinieren en schoonmaakwerkzaamheden. Zo kunt u de duurzaamheid van uw nagels verlengen. Klussen en met chemische stoffen te werk gaan wordt niet geadviseerd in combinatie met kunstnagels. Houd er ook rekening mee dat kunstnagels niet als gereedschap gebruikt kunnen worden. Behandel de kunstnagels als juwelen. Op deze manier gaat het product ook langer mee.

Het is erg belangrijk om minimaal 2 keer per dag uw nagelriemen in te oliën met onze Dadi’oil. Verkrijgbaar in onze studio.

Dadi’oil. Één van de beste nagelriemoliën/producten, 95% organisch, trekt snel in en is niet vet. Dadi’oil bevat natuurlijke ingrediënten en is gemaakt om de nagelplaat en de huid binnen te dringen en te verzorgen. De nazorg wordt vaak vergeten, maar is erg belangrijk. Het is aan te raden om de Dadi’oil & Dadi lotion minimaal 2 keer per dag te gaan gebruiken. Wist je dat als je deze producten dagelijks gaat gebruiken dat de kans groter is dat het product langer en beter blijft zitten? Dadi’oil is ook goed voor wondjes, zeer droge broze nagels en nog veel meer.

Als u wilt dat ik het verwijder, wordt er een extra toeslag berekend (zie prijslijst). Acryl & solarnagels kunnen niet in de studio verwijderd worden.

Let op! Na het verwijderen van nagellak, gelpolish, BIAB of gelnagels van een andere salon bent u verplicht om een andere behandeling te kiezen in onze salon. Alleen producten verwijderen van een andere salon wordt niet geaccepteerd. U kunt dan een éénmalig ‘removal kit’ bestellen, zodat u zelf uw kunstproduct veilig & gemakkelijk kunt verwijderen.

Als u definitief wilt stoppen met gelpolish, BIAB of gelnagels gezet in onze salon wordt dit wel geaccepteerd. 

Mocht u last hebben van droge/ broze nagels. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht in de studio. Let er wel op dat een longwear nagellak of een gelpolish niet goed werken op droge/ broze nagels. Met een van deze behandelingen kunnen de nagels alsnog sneller afbreken of scheuren. Kies dan voor een BIAB behandeling. Hiermee worden de nagels extra verstevigd en kunnen ze makkelijker doorgroeien zonder af te breken. Ook is het erg belangrijk om de nagelriemen/nagels goed te behandelen met een nagelriemolie.

U kunt bij ons terecht als u een nagelbijter bent. Wij zullen uw nagels verstevigen met een BIAB, zodat de natuurlijke nagels de kans krijgen om te herstellen. 

Nee, wij adviseren om dit absoluut niet te doen. Zo beschadigd u uw nagels. Dit kan enorm pijn doen als u de gelpolish of kunstnagels er zelf aftrekt. Het beste is om de nagels in de studio te laten verwijderen. Of u kunt éénmalig een ‘removal kit’ bestellen, zodat u het product zelf en veilig kunt verwijderen.

Nee, nog niet. Dit zijn de plannen voor in de toekomst. Houdt de website goed in de gaten

Nee, de studio bevindt zich op de 1ste verdieping. U komt hier door middel van een trap. Er is geen lift aanwezig.

Bij Suuza Nail & Art studio heeft u de keuze uit verschillende behandelingen met nail art opties die onderverdeeld worden in levels. Bent u een liefhebber van nail art? Dan kun je een behandeling selecteren met de gewenste nail art level. Zelf een nail art idee? Neem dan even contact op. Dan kunnen we samen naar de mogelijkheden kijken.

Wij houden ons strikt aan de COVID-19 regels. Er wordt gewerkt met een veiligheidsscherm, mondkapjes, handschoenen en met een desinfectie gel. Bij binnenkomst worden uw handen gedesinfecteerd met een spray/gel. Alle instrumenten worden strikt gereinigd en wij werken 1 op 1. Mocht u griepklachten hebben dan adviseren wij om niet naar de studio te komen. Dit voor onze veiligheid.