Veel gestelde vragen

Suuza Nail & Art Studio is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, ontstaan doordat de nagelsalon is uitgegaan van de door de klant verstrekte informatie of onvolledige informatie over bijvoorbeeld zaken zoals ziekten, medicijngebruik, werkzaamheden en vrijetijdsbesteding.

Zodra je een afspraak bij Suuza Nail & Art studio hebt gemaakt ga je automatisch akkoord met de manier van werken en met de spelregels die op de website vermeldt staan.

Je kunt gemakkelijk een afspraak inplannen via whatsapp, e-mail, telefoon of een van mijn social media kanalen (suuza.nailstudio). 

Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Graag horen wij op tijd van jou wanneer je wat later bent. Tot 15 minuten is het geen probleem. Mocht je helemaal verhinderd zijn voor de afspraak, dan horen wij dat graag 24 uur van tevoren. Zo kunnen wij eventueel weer iemand anders inplannen. Mocht je het vergeten zijn dan worden er annuleringskosten in rekening gebracht. Zie kopje ‘annuleringskosten’.

Als de afspraak te vaak op korte termijn geannuleerd wordt dan is er geen toegang meer tot de studio. 

Je kunt tot maximaal 24 uur van te voren jouw afspraak annuleren. 

Indien wij jouw annulering niet tijdig hebben binnengekregen wordt 75% van de behandeling in rekening gebracht. Bij een no-show wordt er 100% in rekening gebracht.

Als de afspraak te vaak op korte termijn geannuleerd wordt dan is er geen toegang meer tot de studio. 

Je kunt bij ons contant betalen of via Tikkie.

Dat is mogelijk. Er dient een aanbetaling van €50,- direct overgemaakt te worden via een tikkie. Dit om een no-show te voorkomen. En zo zijn wij zeker van jouw komst.

Extra advies! Op dit moment is er een wachtlijst voor nieuwe klanten. Wil je op de wachtlijst terecht komen? Mail jouw gegevens, naam telefoonnummer, e-mailadres en type behandeling door. Of neem contact op via social media.

Het is mogelijk om éénmalig mooie nagels in de studio te te laten zetten. Vraag naar de mogelijkheden via app, Instagram of e-mail. Wel dient er een aanbetaling van €50,- direct overgemaakt te worden. Zo zijn wij zeker van jouw komst. En jij bent zeker van een plaatsje.

We kunnen niet garanderen of er een mogelijkheid is om een herhaal afspraak in te plannen.

Let op! Je hebt 3 dagen garantie op jouw nagels. De garantie geldt NIET als er geen Dadi’oil producten aangeschaft of gebruikt worden of als de nagels gebruikt worden als gereedschap. Je betaalt voor het product, dus wees er zuinig op. Na 3 dagen berekenen wij een vanaf prijs. Vanaf €5 per nagel. Houd er ook rekening mee dat BIAB, builder of iron gel ongeveer 2 á 4 weken blijven zitten.

Daarna is een nabehandeling noodzakelijk. Dit om lifting, scheurtjes, schimmels, infecties of schade te voorkomen. Check voor meer informatie onze ‘after care’ adviezen onder het kopje ‘behandelingen’.

Er wordt ook geen garantie gegeven als er een behandeling gekozen wordt wat niet bij het type nagels past.

Er wordt in de studio op dit moment geen gelpolish behandelingen aangeboden, omdat Suuza Nail & Art studio meegaat met de nieuwste trends, technieken en ontwikkelingen op het gebied van design & nagelstyling.

In het vak nagelstyling wordt er steeds meer gekozen voor een langdurig, duurzaam product van hoge kwaliteit wat 3 tot 4 weken lang meegaat zonder problemen. 

Uit ervaring is gebleken dat een gelpolish behandeling op de meeste type nagels niet langer meegaat dan 1 week.

Als de lak/topcoat snel dof wordt kan dat verschillende oorzaken hebben zoals, door het gebruik van chemicaliën, schoonmaakmiddelen of allesreiniger doekjes. Je gebruikt desinfectiemiddel tijdens je werk i.p.v. handzeep. Handwerk in de tuin of een beroep als schoonheidsspecialist kan de lak/topcoat beschadigen. Skincare waarin retinol of andere zuren inzitten zoals, salicylzuur of AHA. De hand is tijdens het uitharden uit de lamp gehaald.

Tip voor de klant: Houd je handen recht in de lamp, zodat het product goed kan uitharden.

Een behandeling inclusief hand painted nail art kan qua design en type nagel verschillen. Omdat iedereen anders en uniek is wordt er een geschatte tijd aangegeven. Denk aan gemiddeld ± 2 à 3 uur, inclusief verwijderen oud product, combi manicure, applicatie product, nail art 10 nagels & afwerking.

Ja, in principe kun je alles doen met BIAB, builder & iron gel nagels. Wij adviseren om handschoenen te gebruiken bij zware werkzaamheden, zoals tuinieren en schoonmaakwerkzaamheden. Zo kun je de duurzaamheid van jouw nagels verlengen. Klussen en met chemische stoffen te werk gaan wordt niet geadviseerd in combinatie met kunstnagels. Houd er ook rekening mee dat kunstnagels niet als gereedschap gebruikt kunnen worden. 

Het is erg belangrijk om minimaal 2 keer per dag jouw nagelriemen in te oliën met onze Dadi’oil. Verkrijgbaar in onze studio.

Dadi’oil. Één van de beste nagelriemoliën/producten, 95% organisch, trekt snel in en is niet vet. Dadi’oil bevat natuurlijke ingrediënten en is gemaakt om de nagelplaat en de huid binnen te dringen en te verzorgen. De nazorg wordt vaak vergeten, maar is erg belangrijk. Het is aan te raden om de Dadi’oil & Dadi lotion minimaal 3 keer per dag te gaan gebruiken. Wist je dat als je deze producten dagelijks gaat gebruiken dat de kans groter is dat het product langer en beter blijft zitten? En dat de nagelconditie na een aantal weken kan verbeteren? Dadi’oil is ook goed voor wondjes, zeer droge broze nagels en nog veel meer.

Als je wilt dat ik het verwijder, wordt er een extra toeslag berekend (zie prijslijst). Acryl & solarnagels kunnen niet in de studio verwijderd worden.

Advies! Na het verwijderen van nagellak, gelpolish, BIAB of gelnagels van een andere salon ben je verplicht om een andere behandeling te kiezen in onze salon. Alleen producten verwijderen van een andere salon wordt niet geaccepteerd.

Als je definitief wilt stoppen met BIAB, builder of iron gel gezet in deze studio wordt dit wel geaccepteerd. 

Mocht je last hebben van droge/ broze nagels. Ook hiervoor kun je bij ons terecht in de studio. Kies dan voor een BIAB, builder of iron gel behandeling. Hiermee worden de nagels extra verstevigd en kunnen ze makkelijker doorgroeien zonder af te breken. Ook is het erg belangrijk om de nagelriemen/nagels goed te behandelen met Dadi’oil & Dadi lotion.

Nee, de studio bevindt zich op de 1ste verdieping. Je komt hier door middel van een trap. Er is geen lift aanwezig.