Veel gestelde vragen

Suuza Nail & Art Studio is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, ontstaan doordat de nagelsalon is uitgegaan van de door de klant verstrekte informatie of onvolledige informatie over bijvoorbeeld zaken zoals ziekten, medicijngebruik, werkzaamheden en vrijetijdsbesteding.

Zodra je een afspraak bij Suuza Nail & Art studio hebt gemaakt ga je automatisch akkoord met deze spelregels die op de website vermeldt staan.

Je kunt gemakkelijk een afspraak inplannen via whatsapp, e-mail, telefoon of een van mijn social media kanalen (suuza.nailstudio). 

Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Graag horen wij op tijd van jou wanneer je wat later bent. Tot 15 minuten is het geen probleem. Mocht je helemaal verhinderd zijn voor de afspraak, dan horen wij dat graag 24 uur van tevoren. Zo kunnen wij eventueel weer iemand anders inplannen. Mocht je het vergeten zijn dan worden er annuleringskosten in rekening gebracht. Zie kopje ‘annuleringskosten’.

Als de afspraak te vaak op korte termijn geannuleerd wordt dan is er geen toegang meer tot de studio. 

Je kunt tot maximaal 24 uur van te voren jouw afspraak annuleren. 

Indien wij jouw annulering niet tijdig hebben binnengekregen wordt 75% van de behandeling in rekening gebracht. Bij een no-show wordt er 100% in rekening gebracht.

Als de afspraak te vaak op korte termijn geannuleerd wordt dan is er geen toegang meer tot de studio. 

Je kunt bij ons contant betalen of via Tikkie.

Dat is mogelijk. Er dient een aanbetaling van €50,- direct overgemaakt te worden via een tikkie. Dit om een no-show te voorkomen. En zo zijn wij zeker van jouw komst.

Extra advies! Op dit moment is er een wachtlijst voor nieuwe klanten. Wil je op de wachtlijst terecht komen? Mail jouw gegevens, naam telefoonnummer, e-mailadres en type behandeling door. Of neem contact op via social media.

Het is mogelijk om éénmalig mooie nagels in de studio te te laten zetten. Vraag naar de mogelijkheden via app, Instagram of e-mail. Wel dient er een aanbetaling van €50,- direct overgemaakt te worden. Zo zijn wij zeker van jouw komst. En jij bent zeker van een plaatsje.

We kunnen niet garanderen of er een mogelijkheid is om een herhaal afspraak in te plannen.

Let op! Je hebt 3 dagen garantie op jouw nagels. De garantie geldt NIET als er geen Dadi’oil producten aangeschaft of gebruikt worden of als de nagels gebruikt worden als gereedschap. Je betaalt voor het product, dus wees er zuinig op. Na 3 dagen berekenen wij een vanaf prijs. Vanaf €5 per nagel. Houd er ook rekening mee dat gelpolish of BIAB ongeveer 2 á 4 weken blijven zitten. Daarna is een nabehandeling noodzakelijk. Dit om lifting, scheurtjes, schimmels, infecties of schade te voorkomen. Check voor meer informatie onze ‘after care’ adviezen onder het kopje ‘behandelingen’.

Ja, in principe kun je alles doen met gelpolish, BIAB, builder & iron gel nagels. Wij adviseren om handschoenen te gebruiken bij zware werkzaamheden, zoals tuinieren en schoonmaakwerkzaamheden. Zo kun je de duurzaamheid van jouw nagels verlengen. Klussen en met chemische stoffen te werk gaan wordt niet geadviseerd in combinatie met kunstnagels. Houd er ook rekening mee dat kunstnagels niet als gereedschap gebruikt kunnen worden. Behandel de kunstnagels als juwelen. Op deze manier gaat het product ook langer mee.

Het is erg belangrijk om minimaal 2 keer per dag jouw nagelriemen in te oliën met onze Dadi’oil. Verkrijgbaar in onze studio.

Dadi’oil. Één van de beste nagelriemoliën/producten, 95% organisch, trekt snel in en is niet vet. Dadi’oil bevat natuurlijke ingrediënten en is gemaakt om de nagelplaat en de huid binnen te dringen en te verzorgen. De nazorg wordt vaak vergeten, maar is erg belangrijk. Het is aan te raden om de Dadi’oil & Dadi lotion minimaal 3 keer per dag te gaan gebruiken. Wist je dat als je deze producten dagelijks gaat gebruiken dat de kans groter is dat het product langer en beter blijft zitten? Dadi’oil is ook goed voor wondjes, zeer droge broze nagels en nog veel meer.

Als je wilt dat ik het verwijder, wordt er een extra toeslag berekend (zie prijslijst). Acryl & solarnagels kunnen niet in de studio verwijderd worden.

Advies! Na het verwijderen van nagellak, gelpolish, BIAB of gelnagels van een andere salon ben je verplicht om een andere behandeling te kiezen in onze salon. Alleen producten verwijderen van een andere salon wordt niet geaccepteerd. U kunt dan een éénmalig ‘removal kit’ bestellen, zodat je zelf jouw kunstproduct veilig & gemakkelijk kunt verwijderen.

Als je definitief wilt stoppen met gelpolish, BIAB of gelnagels gezet in onze salon wordt dit wel geaccepteerd. 

Mocht je last hebben van droge/ broze nagels. Ook hiervoor kun je bij ons terecht in de studio. Let er wel op dat  een gelpolish niet goed werken op droge/ broze nagels. Met een van deze behandelingen kunnen de nagels alsnog sneller afbreken of scheuren. Kies dan voor een BIAB, builder of iron gel behandeling. Hiermee worden de nagels extra verstevigd en kunnen ze makkelijker doorgroeien zonder af te breken. Ook is het erg belangrijk om de nagelriemen/nagels goed te behandelen met een nagelriemolie.

Je kunt bij ons terecht als je een nagelbijter bent. Wij zullen jouw nagels verstevigen met een BIAB, builder of iron gel, zodat de natuurlijke nagels de kans krijgen om te herstellen. Als nagelbijter/pulker dien je de eerste maanden om de 2 weken de behandeling te herhalen om van het bijt probleem af te komen.

Nee, wij adviseren om dit absoluut niet te doen. Zo beschadigen jouw nagels. Dit kan enorm pijn doen als je de gelpolish of kunstnagels er zelf aftrekt. Het beste is om de nagels in de studio te laten verwijderen. Of je kunt éénmalig een ‘removal kit’ bestellen, zodat je het product zelf en veilig kunt verwijderen.

Nee, de studio bevindt zich op de 1ste verdieping. Je komt hier door middel van een trap. Er is geen lift aanwezig.