Suuza Nail & Art Studio

Over Suuza

Suuza Nail & Art Studio is een betaalbare en trendy Nail & Art Studio voor iedereen waar service, kwaliteit, creativiteit & trends voorop staan. De gezellige studio met een eigengemaakte muurschildering is slechts 5 minuten verwijderd van het centrum van Breda.

Van origine is eigenaresse Suuza ofwel Suzanne afgestudeerd als modeontwerpster & modestylist te Amsterdam. Mode, nails & kunst of gewoon creatief bezig zijn is altijd al een grote passie van haar geweest. Helaas is het haar nooit gelukt om een leuke baan te vinden in de modebranche. Ze kwam dan al snel terecht bij een klantenservice of een ander baantje waar ze uiteindelijk niet gelukkig van werd.

Na een zware en moeilijke periode heeft ze uiteindelijk besloten om zich te specialiseren in nails & art.
Naast haar bachelor diploma is Suuza een gediplomeerd nagelstyliste en ze vindt het dan ook erg leuk om haar klanten te inspireren en persoonlijk advies te geven met de nieuwste kleuren en trends. Niets moet alles kan.

Suuza is ook gespecialiseerd in muurschilderingen en interieurtekeningen. Als kind was ze altijd al erg creatief actief en mocht ze op de basisschool en middelbare school muurschilderingen & tekeningen maken. Ze kreeg toen al de naam ‘natuurtalent’. Zo begon ze een paar maanden geleden weer aan een muurschildering bij haar vader boven op kantoor. Na veel positieve reacties heb ik ook besloten om dit eraan toe te voegen.