Veel gestelde vragen

Ja, u kunt met de ‘nu boeken’ knop via Facebook, Instagram of de website online een afspraak maken. Telefonisch of via de e-mail kunt u ook een afspraak maken. U kunt de studio via social media vinden onder de naam: suuza.nailstudio. Of u klikt onderaan de website op het Facebook of Instagram icoontje.

U kunt gratis voor de deur parkeren.

Graag horen wij op tijd van u wanneer u wat later bent. Tot 15 minuten is het geen probleem. Mocht u helemaal verhinderd zijn voor de afspraak, dan horen wij dat graag 24 uur van tevoren. Zo kunnen wij eventueel weer iemand anders inplannen.

U kunt bij ons contant betalen of via Tikkie.

U heeft 3 dagen garantie op uw nagels, bijvoorbeeld als een van de nagels is afgebroken. Daarna berekenen wij €5 per nagel. Houd er ook rekening mee dat gelpolish of kunstnagels ongeveer 2 á 3 weken blijven zitten. Daarna is een nabehandeling noodzakelijk. Dit om scheurtjes, schimmels of infecties te voorkomen. De garantie geldt niet als u onze ‘after care’ adviezen niet heeft opgevolgd. (Zoals bijvoorbeeld uw nagels gebruiken als gereedschap).

Ja, in principe kunt u alles doen met gelpolish of kunstnagels. Wij adviseren om handschoenen te gebruiken bij zware werkzaamheden, zoals tuinieren en schoonmaakwerkzaamheden. Zo kunt u de duurzaamheid van uw nagels verlengen. Klussen en met chemische stoffen te werk gaan wordt niet geadviseerd in combinatie met kunstnagels. Houd er ook rekening mee dat kunstnagels niet als gereedschap gebruikt kunnen worden. Behandel de kunstnagels als juwelen.

Als u wilt dat ik het verwijder, wordt er een extra toeslag berekend (zie prijslijst). Acrylnagels kunnen niet in de studio verwijderd worden.

Mocht u last hebben van droge/ broze nagels. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht in de studio. Let er wel op dat een longwear nagellak of een gelpolish niet goed werken op droge/ broze nagels. Met een van deze behandelingen kunnen de nagels alsnog sneller afbreken of scheuren. Kies dan voor een BIAB behandeling. Hiermee worden de nagels extra verstevigd en kunnen ze makkelijker doorgroeien zonder af te breken. Ook is het erg belangrijk om de nagelriemen/nagels goed te behandelen met een nagelriemolie.

U kunt bij ons terecht als u een nagelbijter bent. Wij zullen uw nagels verstevigen met en gel of een BIAB en eventueel de nagels minimaal verlengen.

Nee, wij adviseren om dit absoluut niet te doen. Zo beschadigd u uw nagels. Dit kan enorm pijn doen als u de gelpolish of kunstnagels er zelf aftrekt. Het beste is om de nagels in de studio te laten verwijderen. Het advies is ook om dit niet zelf thuis te doen.

Nee, nog niet. Dit zijn de plannen voor in de toekomst. Houdt de website goed in de gaten

Nee, de studio bevindt zich op de 1ste verdieping. U komt hier door middel van een trap. Er is geen lift aanwezig.

Bij Suuza Nail & Art studio heeft u de keuze uit verschillende nail art opties die onderverdeeld worden in levels. Bent u een liefhebber van nail art? Dan kunt u onder het kopje ‘nail art’ bij de boeking een nail art level naar keuze extra erbij boeken. Zo kunt u gemakkelijk uw behandeling samen stellen. Kies als basis voor een manicure extra, gelnagels basis of een gelnagels extra behandeling. Daarna een nail art level naar keuze.

Wij houden ons strikt aan de COVID-19 regels. Er wordt gewerkt met een veiligheidsscherm, mondkapjes, handschoenen en met een desinfectie gel. Bij binnenkomst worden uw handen gedesinfecteerd met een spray/gel. Alle instrumenten worden strikt gereinigd en wij werken 1 op 1. Mocht u griepklachten hebben dan adviseren wij om niet naar de studio te komen. Dit voor onze veiligheid.