Behandelingen

Suuza Nail & Art Studio werkt met betrouwbare een uitstekende merken, zoals Pronails, LoveNess, the Gelbottle etc.

Hieronder geven wij een korte uitleg over onze behandelingen.

Manicure

Bij een manicure behandeling worden de handen en nagels goed verzorgd. We beginnen met het reinigen van de handen, het terugduwen van de nagelriemen, het vijlen van de natuurlijke nagels, polijsten van de nagels. Er wordt een basiscoat op de natuurlijke nagel aangebracht. Daarna worden de nagels in de gewenste kleur gelakt met longwear nagellak en een topcoat. Optioneel handcrème.

Gelpolish

Gelpolish is een goed alternatief voor gewone nagellak of kunstnagels en garandeert langdurig perfect gelakte nagels gedurende minstens 2 à 3 weken. Gelpolish geeft sterkte aan de nagel en een blijvende glans met als voordeel dat u ook geen last heeft van brokkelen/scheurtjes en het is meteen droog. Het wordt aangebracht zoals nagellak, hardt zeer snel uit onder een LED-lamp en wordt snel verwijderd dankzij het PEEL-OFF of SOAK-OFF systeem. Zonder beschadiging van de natuurlijke nagel.

Het verschil tussen peel-off en soak-off.

De peel-off methode is dat je het na 2 weken zelf kunt verwijderen of zoals de naam het al zegt een ‘peel-off’. Het verwijderen kan uiteraard ook gewoon in onze studio met onze peel-off methode. De sopolish peel-off behandeling is geschikt voor klanten die normaal gesproken geen of weinig nagellak of sopolish/gelpolish dragen en graag een eenmalige behandeling willen voor een vakantie, bruiloft, feest etc. De peel-off methode kan alleen worden gebruikt op de natuurlijke nagel, niet op kunstnagels.

De soak-off methode kun je niet zelf verwijderen. Dit kan alleen in onze studio met behulp van onze soak-off methode. Het afweken van de gelpolish duurt ongeveer 15 à 20 minuten, zonder de natuurlijke nagels te beschadigen. Deze behandeling is geschikt als je altijd goed gelakte nagels wilt hebben en graag terugkomt in onze studio. De soak-off behandeling is geschikt voor alle nagels en kan met alle merken die wij in onze salon gebruikt worden.

Uiteraard is een basic manicure bij een gelpolish behandeling inbegrepen.

Gelnagels

Een gelnagel behandeling wordt voornamelijk gebruikt om de natuurlijke nagel te verstevigen met een gel. Gelnagels blijven ongeveer 3 weken goed zitten. Daarna is een nabehandeling nodig om de gelnagels op te vullen of bij te werken. Houd er rekening mee dat het per persoon erg kan verschillen hoelang de gel bij u blijft zitten. Dit heeft vaak te maken met de conditie van de nagels en wat u met de nagels doet. Houd er rekening mee om de kunstnagels niet te gebruiken als gereedschap. Gebruik de kunstnagels als juwelen. 

Hoe werkt de gel? Er worden 2 laagjes gel aangebracht (base gel en een gelbuilder) of een rubberbase. Daarna worden de nagels uitgehard in een LED lamp, in vorm gevijld, gepolijst en afgewerkt met een leuk gelpolish kleurtje & topcoat. U kunt er ook voor kiezen om de gelnagels naturel te laten, een french manicure of een leuke nailart.

Gelnagels met verlenging

Deze behandeling is bijna hetzelfde als de gelnagel behandeling, alleen wordt er bij deze behandeling gewerkt met tips of sjablonen om de natuurlijke nagels te verlengen. Deze behandeling is geschikt als u vrij korte nagels heeft of gewoon als u uw nagels wilt verlengen. Houdt er rekening mee dat een gelnagel behandeling met verlenging niet nodig is als u van uzelf mooie lange natuurlijke nagels heeft. Wij geven graag persoon advies over de behandeling in onze studio.

Nailart

Nailart kan zowel op de natuurlijke nagels & gelnagels aangebracht worden. Suuza is juist gespecialiseerd in nailart en up to date met de laatste nailart trends. Zo kunnen er bijvoorbeeld dierenprint & polkadot nagels gecreëerd worden. Er kan gewerkt worden met glitters, steentjes en nog veel meer. Mocht u zelf een leuk nailart idee hebben dan kunt u uw idee of inspiratie meenemen naar onze studio, zodat wij een design op maat voor u kunnen maken. Geef dit van te voren wel even door via de boeking, telefoon of e-mail, zodat wij rekening kunnen houden qua tijd.

BIAB

Heeft u last van dunne, broze nagels? Of bent u een nagelbijter? Dan is de BIAB (builder in a bottle) behandeling zeer geschikt voor u. In de BIAB zit een nagelhersteller en uw nagels worden na een aantal behandelingen sterker en kunnen op een natuurlijke manier beter doorgroeien. U zult dit dan ook na een aantal behandelingen goed merken. De BIAB is vegan en niet voorzien van chemische stoffen. Ook een voordeel is dat de BIAB afweekbaar is. In de studio is de BIAB beschikbaar in verschillende nude tinten. Het is ook mogelijk om extra gellak eraan toe te voegen of eventueel een nail art.